Nyhed

Kløften Festival melder udsolgt

Festivalen i Haderslev har solgt samtlige billetter til dette års arrangement

Kim Larsen, D-A-D, Sort Sol og engelske Procul Harum er blandt hovednavnene på årets Kløften Festival, der nu kan melde fuldstændig udsolgt af både partout- og endagsbilletter. Dermed er grundlaget på plads for en forrygende festival i Haderslev i juni måned.

I en pressemeddelelse fra festivalarrangørerne skriver de, at muligvis ikke er landets største festival, men at de nu er de første, der kan melde udsolgt af samtlige billetter.

"Arrangørerne bag Kløften Festival er glade og overraskede over den enorme interesse. Allerede inden det færdige musik program var på plads var 3-dags, 2-dags og lørdagsbilletterne revet væk. Så fik fredagsbilletterne ben at gå på, og nu er det også slut med torsdagsbilletter. Så kan man som arrangør da ikke forlange meget mere".


Festivalen afvikles hvert år i hjertet af Haderslev by, omgivet af grønne bakker og flotte træer i parkanlægget Kløften, og i dagene  23. – 25. juni stiller det smukke parkanlæg endnu engang navn og plads til rådighed for årets Kløften Festival, der altså nu melder totalt udsolgt.

ANNONCE