Nyhed

Live Camp rykkes til august

Danmarks Smukkeste Festivals upcoming-arrangement rykkes nu, så det kommer til at ligge i dagene inden festivalstart

I omkring ti år har folkene bag Danmarks Smukkeste Festival inviteret en stribe upcoming-navne til at spille dagen inden den officielle start på festivalen til arrangementet Starfighters. Men i år omdøbes arrangementet til Live Camp, og den oprindelige plan var at afvikle koncerterne over to dage i juni. Men nu forlyder det, at koncerterne i stedet vil blive afviklet i de to dage inden den officielle start - dog fortsat under navnet Live Camp.

På den måde bliver Live Camp 2011 en del Danmarks Smukkeste Festival 2011 – og arrangørerne lover at vælge en af Live Camps optrædende til at åbne Danmarks Smukkeste Festival med en koncert på Bøgescenerne onsdag den 10. august. Hele ideen med Live Camp fortsætter uændret. Det er stadig de 20 bands og solister, der kommer til at optræde på den nye festplads Kærlig Heden i Skanderborg. Live Camp-koncerterne rykkes blot til mandag den 8. og tirsdag den 9. august, hvor Kærlig Heden samtidig fungerer som Smukfests helt nye campingplads.

En lang række branchefolk - bl.a. bookere og pladeselskaber - har lovet at støtte op om Live Camp og vil dukke op undervejs for at spotte de nye talenter. Se de mere end 200 bands der foreløbelig har tilmeldt sig, se hvilke branchefolk der dukker op – og læs i det hele taget alt om arrangementet hos Live Camp.
ANNONCE