Nyhed

Musik Aarhus Live og GAFFA laver festivalavis

Spot Festival får nu sin egen festivalavis med anmeldelser, interviews, fotoreportager og meget andet

Sammenslutningen af de regionale spillesteder i Aarhus, der går under navnet Musik Aarhus Live, og GAFFA har i samarbejde udviklet en festivalavis til dette års udgave af Spot Festival. 

Således vil festivalens publikum for første gang have mulighed for at læse en avis, der kun indeholder materiale fra dette års udgave af festivalen. Heriblandt anmeldelser, interviews, fotoreportager og programoversigt.

Lørdag morgen, når de første gæster ankommer til festivalpladsen, vil de have mulighed for at starte dagen med at genopleve nogle af de koncerter, som de har deltaget i torsdag og fredag. 


Den gratis avis vil have samme format som Orange Press på Roskilde Festival, og den vil blive delt ud på festivalpladsen samt i Aarhus midtby af Musik Aarhus Lives såkaldte street team. 

Da Spot Festival er en del af hele Aarhus, vil Musik Aarhus Live gøre sit for, at de folk, som ikke deltager eller måske overvejer at gæste festivalen lørdag, også får et indblik i, hvad festivalen har at byde på.

Desuden er formålet med avisen at give det "almindelige" publikum mere af den samlede oplevelse på Spot Festival, og samtidig informere om alle de tilbud, lørdagen vil bringe.


Alt indhold er produceret af Musik Aarhus-redaktionen, som indeholder skribenter, fotografer og grafikere, og alle anmeldelserne er leveret af GAFFA.

Redaktionen vil have base på pladsen foran Musikhuset, hvor det vil være muligt at kigge forbi.

Følg med på Facebook.


ANNONCE