Nyhed

Musikmøder på P4 er tilbage

Hush, Rugsted & Kreutzfeldt og Søs Fenger møder DR Underholdningsorkesteret til efteråret

P4 havde succes med at sætte DR Underholdningsorkestret i stævne med blandt andre Thomas Helmig, Michael Falch og Bruce Guthro ved sidste års Musikmøde på P4, hvor publikum og lyttere kunne opleve kombinationen af den intime koncert og det interessante interview. Nu står Hush (billedet), Rugsted & Kreutzfeldt og Søs Fenger for tur, når radioudsendelserne fortsætter til efteråret i DRs Koncerthus med Jesper Dein som ny vært.

Hush debuterede med albummet "A Lifetime" i 2004, og siden har de udsendt yderligere tre albums. Alle er skrevet og indspillet i alt fra Nashville og London til København og L.A. Det er blevet til flere guldplader og topplaceringer på de danske albumhitlister, og duoen er også udkommet internationalt.

Den danske duo Rugsted & Kreutzfeldt består af Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt. Deres første album "Rugsted Kreutzfeldt 1" udkom i 1979. Senere fulgte tre lp'er med egne kompositioner, hvoraf særligt "Jeg ved det godt" er blevet en evergreen. Flere af teksterne var forfattet af Dan Turèll, og duoens popularitet kulminerede med en koncert på Plænen i Tivoli med over 50.000 publikummer. I 1984 blev duoen opløst, men i de efterfølgende år arbejdede de to sammen om at producere albums for andre danske kunstnere som Sanne Salomonsen, Allan Olsen og Kim Larsen, og i 2006 blev Rugsted og Kreutzfeldt gendannet. I løbet af i år udgiver de et nyt album.


Søs Fenger startede sin karriere som popidol i gruppen News og har siden givet den som artist under eget navn. Stilistisk har hun bevæget sig ad mange spor – blandt andet har hun fortolket Billie Holidays sange. I marts udkom hendes nye album, "Nogle gange er man så heldig, at man ikke når at tænke sig om".

Navne som Tina Dickow, Poul Krebs, D-A-D, Tim Christensen, Hanne Boel, og Bo Kaspers Orkester har tidligere været gæster i udsendelsen, og den 26. august kan man opleve Hush, den 14. september Rugsted & Kreutzfeldt og den 12. oktober Søs Fenger.

Billetter kan købes på dr.dk/koncerthuset


ANNONCE