Nyhed

Ny pulje indeholder en kvart million til musikvideoer

Filmby Aarhus, Promus og Den Vestdanske Filmpulje samarbejder nu i projektet Rock'n'Reel

Filmby Aarhus og Promus går nu sammen med Den Vestdanske Filmpulje om at udvikle filmtalenter og skabe nye samarbejder mellem film- og musikbranchen. Med til samarbejdet hører en pulje på 250.000 kroner, der kan søges frem til 1. juni.

De tre parter er gået sammen i initiativet Rock'n'Reel, hvor målet med samarbejdet er at støtte produktionen af kunstnerisk interessante musikvideoer skabt af lokale filminstruktører, at promovere filmiske talenter, og at styrke netværket og samarbejdet mellem de to brancher generelt.

Om det nye projekt siger Jesper Mardahl fra Promus:

"Der sker mange ting både i musik- og i filmbranchen i Aarhus, og det er to brancher, som på mange måder taler det samme audiovisuelle sprog. Derfor er det oplagt at sætte skub i samarbejdet ved at etablere Rock'n'Reel".

Målgruppen for puljen er instruktører, der allerede har vist deres kunnen gennem tidligere produktioner, og som med dette projekt får mulighed for at udvikle sig og bruge produktionen som visitkort i forhold til en fortsat karriere i filmbranchen, siger Steen Risom fra Den Vestdanske Filmpulje, der pointerer, at instruktørerne kan vælge at indgå samarbejde med både kommercielle og ikke-kommercielle bands, artister og pladeselskaber i projekterne.

Puljen fra Den Vestdanske Filmpulje kan søges fra den 1. juni 2011.

ANNONCE