Nyhed

Nye regler til MC’s Fight Night

Der er ændringer i regelsættet til efterårets udgave af MC's Fight Night

I Danmark er niveauet blandt de danske freestyle MC's blevet så højt, at arrangørerne af MC's Fight Night har følt det nødvendigt at gøre konkurrencen sværere. Derfor har Primo Entertainment, der står bag Mc's Fight Night, ændret to væsentlige ting i konkurrencens regelsæt.

Første ændring er at rapperne ikke ved, hvem de møder i dysten før få sekunder inden showet starter. Der trækkes nemlig lod live i bokseringen, hvor det kun er de fire bedste MC's, der er seedet, således at de først kan ramme ind i hinanden i semi-finalerne.

Den anden ændring er, at battlens tredje runde bliver ændret til én lang omgang på to minutter i modsætning til før, hvor runden var delt op i to dele, der hver varede et minut. Dermed skal kombattanterne skiftevis rappe om et frit emne. Hver MC rapper fire takter og lader modstanderen svare i fire takter og vice versa. På den måde vil battlen slutte med en slags rappet skænderi, hvilket vil være en stor udfordring for rapperne, og samtidig yderst publikumsvenligt.


Hele MC's Fight Night's opdaterede regelsæt kan findes på www.fightnight.dk.

Desuden er deltagertilmeldingen nu åbnet, og har man lyst til at deltage kan man melde sig til på ovenstående hjemmeside.

Den 12. udgave MC's Fight Night finder sted følgende datoer:


Lørdag den 10. september – Vestfinalen, Train i Århus 

Lørdag den 17. september – Østfinalen, Amager Bio i København

Lørdag den 15. oktober – Finalen, KB Hallen i København


Billetsalget starter via billetlugen på mandag den 23 maj kl. 10:00.

ANNONCE