Nyhed

Pad & Pen Records holder stor showcase

KB18 i Kødbyen lægger scene til en aften, hvor Pad & Pen og Our Little Sisters Records præsentere nye navne

Pad & Pen Records holder fredag d. 13 maj showcase på KB18 sammen med deres lille søster, selskabet Our Little Sisters Records, hvor man kan opleve navne som King's Light Infantry (billedet) og Keith Canisius.

Ikke færre end fem navne er på plakaten til denne showcase, der bliver skudt i gang fredag klokken 21:00 med en times gratis øl sponsoreret af Royal, og aftenens program præsenteres således af arrangørerne:

"King's Light Infantry spiller en god omgang indierock og er pt. ved at lægge sidste hånd på deres kommende debut fuldlængdes plade. De får følgeskab af post-rock bandet The Shaking Sensations, der netop har spillet Europa tynd og derfor er i topform. De fem drenge slipper d. 20. juni deres debutalbum East of Youth! Tredje navn fra Pad & Pen denne aften er Keith Canisius & The Holy Dreamers, der bedst kan betegnes som en blanding af shoegaze og psykedelisk drømmepop.

Lillesøsteren har i aftenens anledning også fået lov til at komme med på scenen! Khmer Rouge er et musikalsk autonomt kollektiv, der spiller en blanding af dub, elektro og punk, og han har denne aften taget gæster med. Sidst, men ikke mindst, indtager STAL scenen. Pierre-Marie Maulini er live-guitarist i det kendte franske elektroband M83, men står denne aften på scenen med sit sideprojekt".

Lineup for aftenen vil være:

King's Light Infantry
The Shaking Sensations
Keith Canisius & The Holy Dreamers
Khmer Rouge feat. guests (Our Little Sisters Records)
STAL (M83, France) Guitaristen fra M83's soloprojekt

Koncerterne kan opleves i KB18 fredag 13. maj fra klokken 21:00.

ANNONCE