Nyhed

Sensation vender tilbage

Sensation - Innerspace rammer Parken 29. oktober

Der har tre gange tidligere været afviklet Sensation i Parken, og fjerde gang sker det med undertitlen Innerspace. Der er premiere på arrangementet 2. juli i Amsterdam med navne som Sander Van Doorn og Fedde Le Grand på plakaten, og 29. oktober sættes Innerspace op i København.

Der er endnu ikke annonceret navne til den danske udgave, men sammen med offentliggørelsen af datoen lancerer arrangørerne også såkaldt Early Bird-tilbud. Premieren på Innerspace-showet i Amsterdam blev udsolgt på en dag, så arrangørerne har, "for at undgå skuffelse hos vores mest dedikerede fans", lanceret et Early Bird-salg. Der er reserveret et begrænset antal billetter, så du kan nu sikre din plads og spare lidt penge, før de officielt bliver sat til salg til offentligheden i august.

Early Bird-billetsalget starter i dag mandag den 16. maj 12:00 på sensation.com/denmark og billetlugen.dk.

Arrangørerne fortæller desuden, at Sensation til oktober vil medbringe cutting-edge teknologi fra den nylig afholdte World Expo messe i Shanghai, som vil sætte nye standarder for publikumsinvolvering og publikumsoplevelser. Dette års tema er spiritualitet og kollektiv bevidsthed om menneskets indre skønhed, og målet er, at Innerspace skal tage publikum med på en "tryllebindende rejse ind i det menneskelige sind, igennem de 7 stadier imod personlig oplysning".
 
Sensation fortsætter sit eksklusive partnerskab med dance4life, en organisation dedikeret til at bekæmpe spredningen af hiv og aids på verdensplan. 0,50 euro for hver billet går derfor til dance4life, og der vil blive trukket lod blandt de første 1000 solgte billetter om 10 opgraderinger til Deluxe-billetter.

ANNONCE