Nyhed

The Roboteers albumdebuterer

Det århusianske band har arbejdet på debutalbummet siden 2009, og nu er de klar til en udgivelse

Om en uge udgiver The Roboteers deres selvbetitlede album, der indeholder førstesinglen "I Run" som nogle måske genkender fra Onlys tøjkampagne i efteråret 2010. Pladen bliver udgivet på bandets eget pladeselskab og fejres på udgivelsesdagen med en releasefest på HeadQuarters i Århus.

Albummet er en hyldest til giganterne indenfor synthrock, post-punk og new wave, hvilket er den musik som bandet selv voksede op med i 80'erne og 90'erne. Formatet er vinyl, men et køb af pladen vil også inkludere et downloadkort, som kan indløses via bandets hjemmeside.

"Grundet vores lidt kitchede tilgang til sangskrivningen og vores umættelige hang til pop har vi undgået at opsøge pladeselskaber! Vi har ikke opgivet håbet om en stor pladekontrakt, men vi ville lave en plade som vi synes var den fedeste og den skulle udgives på vinyl... ingen kompromiser! Så nu er det vores plade og vores penge. Vi håber I kan lide den!", skriver The Roboteers om udgivelsen i en pressemeddelelse.


Pladen kan bestilles via bandets hjemmeside, iMusic.dk og de fleste pladebutikker landet over, og albummet vil blive tilgængeligt på blandt andet iTunes, Amazon Mp3 og eMusic.

The Roboteers udgiver deres debutalbum den 20. maj og holder releasefest på HeadQuarters i Århus samme dag klokken 21.00, hvor alle er velkomne.

Læs mere om releasefesten på facebook.


ANNONCE