Nyhed

Thomas Buttenschøn udgiver nyt

Sangskriverens fjerde album hedder "Vinden Der Blæser", og det udsendes til august

Thomas Buttenschøn vender til august tilbage med nyt album, men allerede mandag 16. maj kan man høre nyt fra ham i form af singlen "Den Med Alle Ordene". Sangskriveren er desuden klar med fire koncertdatoer, der ligger to måneder efter pladeudgivelsen.

Thomas Buttenschøn brød igennem, da han udsendte debutalbummet "Fantastiske Mandag" i 2006. Radiostationerne tog særdeles pænt imod flere af albummets sange, og et par måneder efter udgivelsen modtog Thomas Buttenschøn Danmarks Radios pris P3 Talentet. Sammen med opfølgeren "Billeder Af Min Baggård" solgte Buttenschøn mere end 50.000 eksemplarer, og senest har sangskriveren været aktuel med det tredje album "Køter".

Nu er Thomas Buttenschøn så ved at være klar med et nyt kuld sange. Det fjerde album beskrives i en pressemeddelelse som et "langt mere nøgent album end de tre foregående udgivelser". Samme sted siger Thomas Buttenschøn om albummet:

"Det er blevet mere ærligt, mere hudløst og mere alvorligt end tidligere. Jeg har også tidligere brugt mine sange til at reflektere over livet, men denne gang stikker refleksionerne dybere. Der bliver delt nogle opsange ud, og det er knap så sjovt det hele".
 
Buttenschøn udsender "Vinden Der Blæser" 15. august, men inden da vil han være aktuel med singlen "Den Med Alle Ordene", der handler om, hvordan de fleste af os drømmer om at være noget andet, end vi er. Albummets grundspor er indspillet i et sommerhus i yderste klitrække med frit udsyn over havet. Alle dubs er bagefter lavet i studiet hos albummets producer Lars Skjærbæk (Tim Christensen, Boatman Love, Michael Falch).
 
Thomas Buttenschøn spiller i kølvandet på udgivelsen følgende koncerter:
 
27.10 Samsø – Brundby Hotel  / billetter: brundby-hotel.dk
28.10 Odense – Posten / billetter: fyensbilletten.dk
29.10 Århus – Train / billetter: ebilletter.dk
30.10 København – DR Koncerthuset, Studie 2 / billetter: billetlugen.dk

ANNONCE