Nyhed

Vega lancerer gratis app

iPhone-brugere kan nu købe billetter på telefonen og koble deres musikbibliotek med Vegas koncertkalender

Folkene bag spillestedet Vega har udviklet en gratis app til iPhone, der skal give et nemt og hurtigt overblik over relevante koncerter og natklubaftener på det københavnske spillested. Den nye app kan hentes gratis i iPhone App Store.

I en pressemeddelelse fremgår det, at du med Vega-app'en blandt andet kan tjekke Vegas kalender og koncertnyheder samt tilføje koncerter til din kalender og købe billet direkte gennem telefonen. Med iSniffer-funktionen kan app'en endvidere sammenligne dit musikbibliotek på din telefon med koncerterne i Vega. På den måde kan man desuden få anbefalet andre koncerter, der relaterer sig præcis til din musiksmag.

Features i Vega-app'en:

·         Koncertkalender med bandinfo
·         Natklubkalender
·         iSniffer – parrer din musiksamling med koncertprogrammet
·         Tilføj koncerter til din kalender
·         Se koncertnyheder
·         FAQ
·         Køb billet
·         Post på Facebook
·         Find Vega / kort

Om den nye app siger Magnus Restofte, Souschef & Kommunikationschef, Vega:

"Vi er stolte over at kunne tilbyde en cool app til iPhones, som allerede efter to dage på markedet røg i top 10 i App Store. Succesen har gjort, at vi nu må i gang med at lave en Android-version, så vi kan få alle vores brugere med".

Vegas nye applikation til iPhones kan hentes i app store, eller ved at sende "VEGA APP" til 1204 og få et gratis link til app'en tilsendt i en sms. Det koster almindelig sms-takst at sende sms – retur-sms er gratis.

ANNONCE