Nyhed

Bob Dylan til Odense

Den legendariske sangskriver lægger vejen forbi Den Fynske Landsby til juni

Der bliver offentliggjort et væld af koncerter i disse dage, men når det kommer til legendestatus og imponerende bagkatalog er der ikke mange navne, der kan konkurrere med Bob Dylan som 27. juni giver koncert i Den Fynske Landsby.

Det er to år siden Dylan sidst gav koncert i Danmark, og tre år siden han sidst lagde vejen forbi den fynske hovedstad. Ved begge lejligheder modtog den legendariske sangskriver flotte anmeldelser, og når man ser på kvaliteten på de sidste femten års udgivelser er det tydeligt, at alderen på ingen måde trykker hos den 69-årige amerikaner.

Dylan vil være fyldt 70, når han til sommer kommer til Danmark, og der er ikke noget der tyder på, at det kommende europæiske besøg vil ske i forbindelse med en ny udgivelse. Sangskriveren virker i disse dage mere interesseret i at se tilbage på sit liv og karriere gennem udgivelser og genudgivelser af gammelt materiale samt en aftale om at skrive de næste to bind i sin selvbiografi.

Bob Dylans The Never Ending Tour rammer Odense 27. juni, og billesalget starter mandag den 21. marts kl. 10.00 på Danbillet og Billetnet.

ANNONCE