Nyhed

Brad Paisley til Danmark

Countrystjernen har på sin webside annonceret en koncert i København til august

Den Grammy-vindende og millionsælgende amerikanske sangskriver Brad Paisley har lagt datoer for sin kommende Europaturné ud på sin webside, og her finder man også en dansk dato. Det betyder, at man 28. august vil kunne opleve Paisley live i Forum i København.

Brad Paisley debuterede i 1999 med albummet "Who Needs Pictures", der ikke bare skaffede ham en platinplade i hjemlandet, men også den første af mange country-priser. Siden er der kommet seks studieplader, og til maj er Paisley igen aktuel med nyt. Det kommende album hedder "This Is Country Music", og her samarbejder sangskriveren med navne som Don Henley, Sheryl Crow,, Carrie Underwood og Clint Eastwood.

Ifølge Paisleys webside er der kun planlagt seks europæiske koncerter, og heraf er de fire i Skandinavien. Den sidste afvikles i Danmark, hvorefter H20 World Tour II vender tilbage til USA til endnu flere koncerter.

Brad Paisley kan opleves i Forum i København 28. august, og ifølge Facebook begynder billetsalget mandag 28. marts klokken 9:00 via Billetnet.

ANNONCE