Nyhed

Bright Eyes til Roskilde

Conor Oberst gæster festivalen til sommer sammen med CODY og Justin Townes Earle

Det er navne med country-klang, der er på programmet hos Roskilde Festival i dag. Festivalen har nemlig netop annonceret, at de til sommer får besøg af Bright Eyes, Justin Townes Earle og danske CODY.

Bright Eyes er siden midten af 90'erne blevet ledet af Conor Oberst, der dog i senere år har fokuseret mere på solokarrieren og bandet Monsters Of Folk. Men tidligere i år vendte han tilbage som Bright Eyes med albummet "The People's Key", der viste bandet fra en mere rocket side end tidligere.

Bandet gæstede sidst Roskilde Festival i 2005, men til sommer er der altså mulighed for endnu engang at opleve Conor Obersts band på den danske festival.

Ved samme lejlighed kan man også opleve den americana-inspirerede danske gruppe CODY, der i 2009 debuterede med albummet "Songs" og efterfølgende har været et særdeles aktivt livenavn både herhjemme og i udlandet.

Sidst navn i denne omgang kommer ud af en særdeles musikalsk familie. Udover at være søn af Steve Earle, så er Justin Townes Earle stedsøn af Allison Moorer og opkaldt efter Townes Van Zandt, og allerede som teenager spillede han med i faderens band The Dukes. Earle Junior kan dog også på egen hånd som solist, og siden 2007 har han udsendt fire album, hvor det seneste er "Harlem River Blues" fra 2010.

Disse tre navne kan sammen med navne som Iron Maiden, Kings Of Leon, PJ Harvey, M.I.A. og Big Boi opleves på årets Roskilde Festival, der afvikles i dagene 30. juni til 3. juli. Køb billetter via GAFFA Live.

ANNONCE