Nyhed

Dave Mustaine er på benene igen

Megadeth-frontmanden måtte en tur på hospitalet i Rusland, men den danske koncert skulle ikke være i fare

Megadeth og Slayer skulle onsdag 16. marts spille i St. Petersburg, men et kig på sætlisten viser at bandet kun spillede seks sange. Det affødte en del mails til GAFFAs redaktion, fordi folk frygtede at den kommende danske koncert var i fare. Forklaringen er, at frontmand Dave Mustaine havde en nyresten, der skulle gennem systemet, hvilket betød at han måtte en tur på hospitalet. Men han er tilbage på benene igen og spillede en koncert i Finland i går.

Dave Mustaine har skrevet en lang besked i bandets forum (her gengivet hos Blabbermouth), hvor han fortæller om aftenen, der starter ud med, at han to timer inden koncertstart havde det som om, han var blevet sparket i skridtet. Der blev derfor tilkaldt en læge, der fandt blod i sangerens urin og anbefalede en tur til hospitalet.

Men efter at være blevet behandlet på spillestedet havde Mustaine det godt nok til at kunne spille seks sange for det ventende publikum, inden han måtte af sted på hospitalet. I beskeden fortæller han, at han har det meget bedre nu, hvor nyrestenen er væk, og bandet kunne dermed gennemføre koncerten torsdag 17. marts i Helsinki.

Dermed skulle Mustaine og resten af Megadeth være klar til den kommende danske koncert, hvor de sammen med Slayer skal optræde i Scandinavian Congress Center mandag 21. marts.

ANNONCE