Nyhed

DDJA disker op med flere optrædende til årets prisshow

Morten Hampenberg & Alexanders Brown feat. Yepha og Noir er blandt de sidste live-tilføjelser til Danish Deejay Awards

Søndag 24. april lægger Valby Hallen kulisser til dette års udgave af Danish Deejay Awards (DDJA), og arrangørerne er så småt ved at have det fulde lineup på plads til prisuddelingen.

Tidligere på måneden offentliggjorde DDJA, at Medina ville optræde live under showet med sin nye single "Gutter", og nu har endnu en hitmager fra landets dansegulve meldt sin ankomst.

Der er rettere sagt tale om tre af slagsen, i form af Morten Hampenberg & Alexanders Brown feat. Yepha, som i øjeblikket besidder førstepladsen på den danske dancechart med singlen "Det Stikker Helt Af" og tidligere har hittet med den hårdtpumpede "Skub Til Taget".

Trioen får følgeskab af blandt andre Clemens & Jon, Disse vs. Traplite samt ikke mindst houseproduceren Noir (billedet), som vil stå for prisuddelingens halftime show.

De er alle blevet føjet til listen af DDJA-optrædende, der i forvejen inkluderer: Clara Sofie & Rune RK, Xander, Lucy Love, Electric Lady Lab, Outlandish feat. Providers, Kasper Winding & Friends og Kato feat. Ida Corr, Camille Jones & Johnson.

Der er stadig billetter at få til showet, og de kan købes via DDJAs hjemmeside, hvorfra man også kan stemme på de nominerede artister, som blandt andet inkluderer: Trentemøller, Kato, Morten Breum, Rasmus Seebach og Medina.

ANNONCE