Nyhed

GAFFA marts er på gaden

Mød Oh Land, PJ Harvey, Beady Eye, The Streets, Xander, Camille Jones og mange flere

Så er årets tredje GAFFA på gaden. 64 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Marts måneds hovedhistorie gælder Oh Land, som er aktuel med sit andet album, "Oh Land", som samtidig er hendes internationale debut. Oh Land er nemlig rykket til New York og har fået kontrakt med pladeselskabet Epic under multinationale Sony, hvorfra 30 mennesker arbejder på hendes verdensgennembrud. Vi har mødt Oh Land alias Nanna Øland Fabricius midt i orkanens øje i Det Store Æble.

PJ Harvey er tilbage med albummet "Let England Shake" med barske tekster om England og soldater i krig før og nu – tilsat lyden af autoharpe. Vi har talt med den karismatiske sangerinde.

Beady Eye er opstået på asken efter Oasis, nu uden Noel Gallagher, og er aktuelle med debutalbummet. Liam Gallagher er stadig i front, og han er stadig stor i kæften.

The Streets har udgivet sit femte album, som bagmand Mike Skinner siger bliver det sidste album, han vil udsende under navnet The Streets. Vi har fået en snak med Skinner om det nye album, om hans liv med The Streets, og hvad han har tænkt sig at lave i fremtiden.

 

Camille Jones er aktuel med albummet "Did I Say I Love You?" Denne gang handler det om kærlighed og ikke sex, men Camille Jones har alligevel ikke noget imod at smide tøjet i sin nye musikvideo. Læs i interviewet hvorfor.

Xander er søn af Anne Linnet, men hvad er han derudover? Vi har talt med sangeren, der storhitter med "Det Burde Ikk' Være Sådan Her" og er klar med sit debutalbum.

Derudover kan du også møde Hymns From Nineveh, Rumer, Stine Kinck, Scarlet Chives og mange andre, ligesom du kan læse om den "Hævnen"-aktuelle filmproducer Peter Aalbæk Jensens forhold til musik i vores serie "Finale". Og Den Gale Pen har mødt Melodi Grand Prix-vinderne A Friend In London – og udbeder sig en forklaring på det hele.

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, læse et stort interview med Steffen Brandt fra TV-2, der i år kan fejre 30 års jubilæum og er aktuelle med albummet "Showtime". Læs også interview med de gendannede Rockers By Choice og en artiklel om genudgivelsen af Primal Screams dance-rockende klassiker "Screamadelica". Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med marts-udgaven af GAFFA!

ANNONCE