Nyhed

Kirsten og Marie på efterskoleturné

De midtjyske tvillinger prøver kræfter med turnélivet på landets efterskoler i forbindelse med statsstøttet projekt

Efter den elektroniske kvartet Ignug har spillet på landets efterskoler i to uger, følger Kirsten og Marie trop i anden runde af forårets efterskoleturnéer, der er et statsstøttet samarbejde mellem ROSA – Dansk Rock Samråd og efterskolernes fælles musikfestival, Aftryk. Formålet med projektet er at skabe gode koncertoplevelser for efterskoleelever samt give kunstnere mulighed for at prøve kræfter med turnélivet. Tidligere navne, der har deltaget i efterskoleturnéerne, er blandt andre Gypsies, Jooks, Turboweekend og Kasper Spez. 

Det er primært efterskoler i Jylland og på Fyn, der kommer til at opleve Kirsten og Maries tostemmige sang, kun akkompagneret af en akustisk guitar. Det bliver dog til et enkelt besøg på Sjælland, når de to lægger turen forbi Høng Efterskole. 

Kirsten og Marie er kendt for deres hit "My Dear", der lå nummer et på P3's Elektriske Barometer, og senest har de været opvarmning for De eneste To. Nu kan tvillingerne igen opleves live, når de spiller på følgende efterskoler:


29. marts – Efterskolen ved Nyborg

30. marts – Askov Efterskole

31. marts – Fenskær Efterskole


04. april – Østhimmerlands Ungdomsskole

05. april – Ranum Efterskole

07. april – Staby Efterskole


11. april – Høng Efterskole

13. april – Onsild Efterskole

14. april – Femmøller Efterskole


ANNONCE