Nyhed

L.O.C. signerer nyt album

Rapperen signerer plader i dag og i morgen i henholdsvis Aarhus og Aalborg

I anledning af at L.O.C. udgav sit nye album "Libertiner" i mandags, signerer han plader i Aarhus i dag onsdag 16. marts og i Aalborg i morgen torsdag 17. marts. 

Det nye udspil fra Aarhus V-rapperen rummer gæsteartisterne Johan Olsen fra Magtens Korridorer samt den aarhusianske rapper U$O. Desuden præsenterer L.O.C. emner som seksuel grådighed, forstillelse, spotlysabstinenser og selvdestruktivitet på numre som for eksempel "Parafili", "Starfuck Mig" og "Vågen".

Da L.O.C. i 2008 udgav albummet Melankolia/XxxCouture gav GAFFAs anmelder Christian Grubert pladen topkarakterer i en 6-stjernet anmeldelse og skrev:

"Vi så for alvor de første skridt mod hans udvikling på Cassiopeia, men her tager han det fuldt ud og bliver uden sammenligning den rapper i DK med mest personlig dybde. Han blotter sjælen uden at blinke, og endda uden at miste evnen til at kæde det sammen med ting, hans lyttere direkte kan relatere til. Det er ganske enkelt smertende sublimt."

Men nu er rapperen altså klar med sit femte soloalbum, og vil man have haft i en signeret kopi, skal man møde op i Stereo Studio i Ryesgade i Aarhus i dag eller i Stereo Studio i Algade i Aalborg i morgen. Begge steder foregår signeringen klokken 16.00.

ANNONCE