Nyhed

L.O.C. tæller ned til nyt album

Rapperens nye plade udkommer den 14. marts, men fans kan allerede nu smuglytte til pladen på P3’s hjemmeside

"Libertiner" er titlen på L.O.C.'s nye album, der er på gaden om præcis en uge. Fra i dag kan man på dr.dk hver dag høre et nyt nummer fra pladen, der rummer gæsteartisterne Johan Olsen fra Magtens Korridorer og den århusianske rapper U$O.

Det er på titelnummeret "Libertiner" og slutnummeret "Momentet", man kan opleve ovenstående gæsteartister på pladen, der omhandler emner som seksuel grådighed, forstillelse spotlysabstinenser og selvdestruktivitet på numre som f.eks. "Parafili", "Starfuck Mig" og "Vågen".

På produktionssiden bidrager den afghansk-tyske DJ Fahrot med tre beats. Størstedelen af albummets lyddesign er dog vanen tro leveret af Rune Rask (Suspekt) og hans makker Jonas Vestergaard. Førstnævnte har fungeret som producer for L.O.C. i en årrække. Desuden dannede Rune Rask, Jonas Vestergaard, L.O.C. samt Bai-D og Orgi-E fra Suspekt rammen om rapgruppen Selvmord.

Den velkendte konstellation har arbejdet med elektroniske virkemidler, og dubsteppen har sneget sig ind i adskillige af skæringerne.

Hør resultatet på "Libertiner" her.

GAFFAs aprilnummer, der er på gaden 1. april, bringer i øvrigt et stort interview med L.O.C.

Tracklisten til "Libertiner" er som følger:

Flamboyant
Vågen
Ung For Evigt
Star Fuck Mig
Min Parafili
Efterspil
Libertiner feat. Johan Olsen
Langt Ude
Når Jeg Har Jer
Forspil
Endnu Mere
Rigtig
Momentet feat. U$O

 

 

ANNONCE