Nyhed

Love Shop gæster Jelling Musikfestival

Gruppen har offentliggjort sin første koncert efter Henrik Halls død og vil ikke afvise, at der kan komme flere denne sommer

Love Shops mundharpespiller med mere Henrik Hall døde på tragisk vis af kræft den 27. januar, kun 62 år gammel.

Tre uger senere udsendte det resterende Love Shop alias sanger og sangskriver Jens Unmack en pressemeddelelse om, at bandet ville gennemføre den planlagte forårsturné "samt hvad der kommer af sommerjobs derefter." Som Jens Unmack formulerede det: "Vi har loddet, hvad føles rigtigst nu og – helt efter Henriks overbevisning om, at 'posten skal ud!' – besluttet at spille touren i marts/april, samt hvad der kommer af sommerjobs derefter."

Nu har Love Shop så offentliggjort sin første sommerkoncert i 2011, nemlig på Jelling Musikfestival i sidste weekend i maj.

GAFFA har kontaktet Jens Unmack for at høre, om han nu er kommet nærmere en afklaring af Love Shops fremtid, nu hvor Jens Unmack er eneste overlevende medlem af gruppen, hvis guitarist Hilmer Hassig i 2008 omkom ved en trafikulykke.

– Nej, vi siger bare det samme, som vi sagde for et par uger siden: At vi spiller, hvad der måtte komme af sommerkoncerter i år. Vi vil gerne følge udgivelsen af vores seneste album ("Frelsens Hær" fra november 2010, red.) ordentligt til dørs.

Så man kan godt forvente flere sommerkoncerter fra jer?

– Ja, hvis der er nogen festivalarrangører, der vil booke os.

Men hvad så efter sommerens koncerter, hvad skal der så ske med Love Shop?

– Det har vi ikke taget stilling til endnu. Nu spiller vi denne sommer, og så må vi se, hvad der sker bagefter.

Henrik Hall ville lørdag den 5. marts være fyldt 63 år – en dag, Jens Unmack bemærker var en strålende solskinsdag.

Love Shop gennemfører koncerterne med Jens Unmack i front og følgende band, som også var grundstammen med "Frelsens Hær":

Mikkel Damgaard: Keyboard
Thomas Duus: Trommer
Jens Hellemann: Guitar
Thomas Risell: Bas
Mika Vandborg: Guitar

Jelling Musikfestival finder sted i dagene 26.-29. maj, og foruden Love Shop har festivalen netop offentliggjort yderligere en håndfuld navne, nemlig The Blue Van, Infernal, Magtens Korridorer og Michael Falch & Boat Man Love.


Love Shops forårstour er som følger:

24/03: Helsingør, Toldkammeret
25/03: Rødovre, Viften
26/03: Frederiksværk, Gjethuset

31/03: Viborg, Paletten
01/04: Århus, Train
02/04: Vordingborg, Stars

09/04: København, Amager Bio

Billetter til koncerterne kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE