Nyhed

Mamma Mia! kommer til Århus

Musikhuset Aarhus har netop offentliggjort, at det fra november lægger hus til den danske udgave af ABBA-musicalen "Mamma Mia!"

Efter Musikhuset Aarhus udvidede i 2007, og havde succes med musicalen "Elsk Mig I Nat", præsenterer de nu ABBAs berømte musical "Mamma Mia!" Der bliver sat billetter til 40 forestillinger til salg, og første forestilling spiller den 24. november.

Århus er det eneste sted i Danmark uden for København "Mamma Mia!" bliver sat op, og direktør for Musikhuset Aarhus, Marianne Bedsted, siger:

"Det er uden tvivl den største satsning i Musikhusets historie, og vi er meget stolte over, at det blev os, produktionsselskabet PER SE valgte til at føre den danske succes videre".

Forestillingen har i København solgt 150.000 billetter og Musikhuset Aarhus håber på at sætte byen på Danmarkskortet med musicalen:

"Det er meget stort for Musikhuset Aarhus og for byen, at det bliver en verdenskendt musical som 'Mamma Mia!', der følger op på successen med 'Elsk Mig I Nat'. Det er for alvor med til at slå fast, at Aarhus er på vej til at blive jysk musical-hovedstad", siger Mette Kier, der er programchef i Musikhuset Aarhus.

Desuden er intentionen med musicalen at trække publikum til fra hele Jylland. I forbindelse med det lancerer Musikhuset billetpakker, der inkluderer velkomstdrink, menu fra Musikhusets restaurant og overnatning på Radisson Blu i Århus.

Blandt de medvirkende på scenen kan nævnes skuespillere og sangere som Nicoline Siff Møller, Pernille Schrøder, Nastja Arcel, Stine Henriksen, Christian Lund, Morten Lützhøft, Stieg Michelsen, Lars Oluf Larsen, Henrik Brix, Peter Oliver Hansen og Silas Holst. 

Musicalen spiller i Musikhuset Aarhus fra den 24. november og året ud. 

Læs mere om "Mamma Mia!" og køb billetter på musikhusets hjemmeside.

ANNONCE