Nyhed

Nyt iværksætterforløb vil lette livet i musikbranchen

Musikentusiaster får med Music2Business en hjælpende hånd til at forene lidenskab med forretning

Ikke så få musikere vil formentlig vide, hvor svært det er at gøre passionen for takter og toner til deres levebrød – men nu vil et nyt iværksætterforløb forsøge at hjælpe dem og andre musikentusiaster lidt på vej.

Under navnet Music2Business er blandt andet Bandakademiet, rådgivningsfirmaet Manto A/S og Volcano Management gået sammen om at udvikle et etårigt uddannelsesforløb, hvis formål er at give såvel musikere, producere og dj's som managere, bookere og pladeselskabsfolk bedre redskaber til at kombinere netop musikalsk hjerteblod med effektiv forretning.

Forløbet begynder til juni og har plads til 40 deltagere, som via workshops og sparring med branchefolk vil blive undervist i eksempelvis branchekendskab, self management og kommunikation og branding. Alt sammen med ambitionen om at give deltagerne bedre redskaber til at navigere fokuseret, strategisk og professionelt rundt i musikbranchen.

For at komme i betragtning til Music2Business-forløbet skal man dog i første omgang bestå en optagelsesprøve, hvis optagelseskrav man kan læse mere om på music2business.dk

ANNONCE