Nyhed

Oh Land gæster Letterman i dag

Den danske sangerinde kan opleves i det amerikanske talkshow allerede i dag

De store marketing- og pr-kanoner er kørt i stilling til den internationale lancering af danske Oh Lands andet album, som udkommer 14. marts som hendes internationale debut og blot hedder "Oh Land".

Blandt andet er Oh Land blevet programsat til at optræde i det amerikanske talkshow Late Night With David Letterman, hvilket vi også tidligere har nævnt. Oprindeligt skulle Oh Land have sunget i programmet på albummets amerikanske udgivelsesdag 15. marts, men hun er nu blevet rykket frem og kan således allerede i dag opleves i det amerikanske talkshow, der har omkring fire millioner seere i USA.

"Late Night With David Letterman" vises alle hverdage på TV2 Zulu, hvor Oh Lands optræden vil kunne ses om en uge.


David Letterman er ikke den eneste amerikanske mediepersonlighed, der har kastet sin kærlighed på Oh Land. Markante bloggere som Perez Hilton og Trent Vanegas fra Pink Is The New Blog har også skrevet positivt om kvinden med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius. Det samme har magasinet Time Out New York, der ligefrem har sat den for tiden New York-bosatte Oh Land på forsiden i forbindelse med artiklen Most Stylish New Yorkers, hvor hun er fremhævet blandt 32 af byens trendsetters.

Oh Lands internationale debut udsendes af det amerikanske pladeselskab Epic, en underafdeling af multinationale Sony Music. Epic har udsendt plader med så markante navne som Tori Amos, Pearl Jam, Rage Against The Machine, George Michael og ikke mindst Michael Jackson.

Oh Land debuterede i 2008 med albummet "Fauna" på det danske pladeselskab Fake Diamond Records, der også udgiver hendes nye album herhjemme. Debutalbummet resulterede blandt andet i, at Oh Land blev tildelt den prestigefulde "Kronprisparrets Stjernedryspris" på 50.000 kroner tilbage i 2009. Kort forinden havde hun skrevet international kontrakt med Epic, efter at repræsentanter for selskabet havde set hende optræde i både Danmark og USA.


I GAFFAs martsnummer, der er på gaden på fredag den 4. marts, kan du også læse et stort interview med Oh Land, som vi har mødt på hendes nye hjemmebane i New York.

Opdatering:

TV2's presseafdeling oplyser, at Letterman-showet med Oh Land kan opleves på TV2 Zulu torsdag den 10. marts klokken 16.55.


ANNONCE