Nyhed

Outerspace indtager Stengade

Folkene bag Roskilde Festival-initiativet Yourspace varmer i denne uge op med koncerten Outerspace II

De seneste seks år har en række af landets alternative pladeselskaber haft fælles butik og mødested i Yourspace-teltet på Roskilde Festival. Ligesom sidste år arrangerer en gruppe af de pågældende pladeselskaber en fælles koncert op til Roskilde Festival, hvor de præsenterer nogle af de bands, de gerne så på Roskilde. I år udvides arrangementet til to koncerter, der bl.a. rummer navne som Radio Saigon (billedet) og The Setting Son. Koncerterne går under navnet Outerspace II, og de finder sted i morgen og på fredag på Stengade i København.   

Yourspace-teltet, der også er at finde på dette års Roskilde Festival, har fungeret som en art lille medieby, hvor publikum har haft mulighed for at møde musikbranchen, lytte til musikken fra danske pladeselskabers undergrund og købe merchandise. Desuden har publikum kunnet opleve band-interviews og diverse debatarrangementer. 

Outerspace II vil byde på sælsom pop fra The Setting Son, pulserende og psykedelisk rock fra Papir og Aron and the Blackbeacon Orkestra, singer/songwriter-inspireret popmusik fra Green Pitch, Psykedelisk elektrisk stenerfolk fra A Tree Of Night, kompleks rockmusik med et højt energiniveau fra Obstacles, blues-baseret rock'n'roll, der også kommer rundt om garage- og psykedelisk rock fra Radio Saigon samt post-punk og noise-rock fra The City Kill. 

Programmet for de kommende koncerter ser sådan ud:

Torsdag den 24. marts
The Setting Son
Papir
Green Pitch
A Tree of Night

Fredag den 25. marts
Obstacles
Radio Saigon
The City Kill
Aron and the Blackbeacon Orkestra

Begge dage åbnes dørene klokken 21.00 og første band er på scenen præcis klokken 22.00. Det koster 60 kr. i entré pr. dag, og der er ikke noget forsalg af billetter.

Læs mere om koncerterne på Stengades hjemmeside.

ANNONCE