Nyhed

RebekkaMaria og Hymns from Nineveh spiller duokoncerter

De to musikere kan opleves som duo i Odense, Humlebæk og København i løbet af foråret

RebekkaMaria (billedet) og Hymns from Nineveh har indledt et musikalsk samarbejde, der byder på en række intime og stille duokoncerter, hvor de spiller deres egne sange sammen. Koncerterne finder sted til maj i Odense Domkirke, på Louisiana og på Jazzhouse i København. 

Efter tre albumudgivelser og turnéer i hele Europa med orkesteret Lampshade gik sangerinden og sangskriveren RebekkaMaria solo og udgav to album, først som As In RebekkaMaria og senere som RebekkaMaria, hvor hun leverede elektronisk og organisk pop.

Hymns From Nineveh er centreret omkring sangeren og sangskriveren Jonas Petersen, der dyrker det nedtonede og halvakustiske og folk-inspirerede udtryk. Han er aktuel med sit selvbetitlede debutalbum, der gik direkte ind som nummer 1 på iTunes. 

De to sangskrivere har arbejdet sammen ved flere sammenhænge. Jonas Petersen har spillet cello for Lampshade, og RebekkaMarias vokal kan blandt andet høres på singlen "Sister Sorrowsong" fra Hymns From Ninevehs debutalbum. I efteråret 2010 spillede de deres første duokoncerter sammen. Blandt andet på Statens Museum for Kunst ved Stella Polaris' Night Music Gallery og ved en konceptkoncert i RebekkaMarias lejlighed, optaget til koncertrækken "At My Place". 

Hymns From Nineveh turnerer i 2011 med en større bandopsætning, der blandt andet kan opleves i DRs Studio 2 i København og Rytmisk Sal i Musikhuset i Århus til september. RebekkaMaria kan i april og maj opleves som elektronisk housediva bakket op af dj's og dansevenlige beats i blandt andet London, Göteborg, Odense og til Danish DJ Awards i København. I øvrigt optræder de sammen til hyldestkoncerterne "We Proudly Present … Simon & Garfunkel" den 19. maj i Jazzhouse.   

På den forestående duoturné spiller RebekkaMaria og Jonas Petersen forskellige versioner af deres egne sange, der baseres på vokalharmonier, klaver, guitar og cello. 

Oplev koncerterne her:

Den 13. maj - Odense Domkirke, fri entré

Den 20. maj - Louisiana, Humlebæk, fri entré for museumsgæster

Den 22. maj - Jazzhouse, København – køb billetter her.

ANNONCE