Nyhed

Ryan Adams i Koncerthuset

(Opdateret med billetinformation) Den amerikanske sangskriver lægger vejen forbi København til juni

De sidste to gange Ryan Adams har besøgt København er det sket i følgeskab med bandet The Cardinals. Men samarbejdet med bandet er blevet afbrudt, og når han til sommer igen lægger vejen forbi København sker det som solist.

Sangskriveren har netop offentliggjort en række europæiske turnédatoer på Facebook, der inkluderer et besøg i DR Koncerthuset 14. juni. Offentliggørelsen af de tolv datoer følges af en besked, hvor Adams fortæller. at han er klar til at spille lidt nyt materiale for folk:

"Jeg skrev nogle nye sange denne vinter på min akustiske guitar. Jeg tænker, at jeg gerne vil spille dem for dem som gerne vil høre dem. Vær søde ikke at råbe ad mig".

Sidst Ryan Adams gæstede Danmark som solist var i 2002, hvor han sammen med en kvindelig strygerduo spillede foran et siddende publikum i Store Vega. Her spillede han primært materiale fra "Gold" og "Heartbreaker" blandet med covers af Madonna og The Strokes, men i de forgangne ni år har han som bekendt udsendt et væld af plader, så ud over de lovede nye sange er det svært at spå om, hvad aftenen kommer til at byde på.

Ryan Adams gæster DR Koncerthuset 14. juni, men der foreligger endnu ikke information om billetsalg.

[Opdateret] Aftenen har fået titlen "Ryan Adams – An Acoustic Performance i Koncertsalen", og forsalget starter fredag den 18. marts via billetlugen.dk samt Fona-butikker landet over.

ANNONCE