Nyhed

Song To The Siren spiller ti koncerter på én dag

Det københavnske rockband indtager i morgen ti af hovedstadens caféer i velgørenhedens navn

Det er lidt af en kraftpræstation, den københavnske sekstet Song To The Siren har i støbeskeen, når de i morgen drager rundt på hovedstadens beværtninger for at spille ti intimkoncerter på én dag.

Koncerterne er ifølge bandet selv et forsøg på at skrabe penge sammen til Læger Uden Grænser, om hvem Song To The Siren siger:

"Det er sindssygt vigtigt at skabe opmærksomhed om en hjælpeorganisation, der laver et så vigtigt arbejde, hvor ingen tør komme."

Overskuddet fra de ti koncerter går således til Læger Uden Grænser, men i samme ombæring får tilhørerne også mulighed for at høre en stribe numre fra bandets kommende andet - selvbetitlede - album, der udsendes mandag 4. april.

"Song To The Siren trodser de bange anelser med et udtryk, der økonomiserer ganske godt med de storladne udladninger og samtidig formidler de tyste hvilepunkter med en fin poetisk intimitet, der blandt andet etableres via violiner og celloer", hed det blandt andet i GAFFAs firestjernede anmeldelse, da de ambitiøse københavnere debuterede med "Fighting With Cliché Demons" i 2006.

Den fulde liste for morgendagens koncertrundtur ser således ud:

Kl. 15:30 Johns Kro
Kl. 16:30 Fingerbøllet
Kl. 17:30 Studenterhuset København
Kl. 18:00 Café Halvvejen
Kl. 19:00 Cafe Salonen
Kl. 20:00 Café Sveik
Kl. 21:00 Tjilipop
Kl. 21:40 Stefanshus
Kl. 22:10 Musiksmag
Kl. 23:15 Alléenberg

ANNONCE