Nyhed

Stor tilslutning til ny upcoming-festival

Over 100 bands har tilmeldt sig Live Camp 2011

Opbakningen til den nye upcoming-festival, Danmarks Smukkeste Festival netop har lanceret under navnet Live Camp, tegner tilsyneladende mere end lovende.

Efter mindre end et døgns kampagne for arrangementet kan festivalarrangørerne således meddele, at over 100 bands har tilmeldt sig puljen, hvorfra de tyve navne til Live Camp skal findes.

"Live Camp 2011 er kommet virkelig godt fra start og ligner umiddelbart svaret på et stort behov. Efter mindre end et døgns kampagne har vi nu rundet 100 tilmeldte bands, der alle gerne vil spille på Live Camp 2011", beretter talsmanden for Danmarks Smukkeste Festival, Poul Martin Bonde.

Samtidig påpeger han – blandt andet som svar på de kritiske røster, der har givet sig til kende i kølvandet på offentliggørelsen af festivalen – at Live Camp er et arrangement, som på ingen måde kan give overskud for arrangørerne. Ligesom de tyve bands, der ender med at pryde festivalprogrammet, alle bliver betalt for at spille, svarende til hvor mange tilhørere de har med.

"En billet til festivalen koster 125 kroner, og de penge fordeler vi, så Live Camp får 50 kroner, det pågældende band får 50 kroner, og de resterende 25 kroner går så til moms. Sælger vi alle billetter til festivalen, vil vi stå med en indtjening på 100.000, og det kan man altså ikke lave meget festival for", siger Poul Martin Bonde.

"Live Camp er lavet, fordi danske upcoming-musikere trænger til et sted at spille, hvor rammerne er gode, og hvor man forhåbentlig kan vise sig frem foran et stort publikum. Samtidig har vi inviteret folk fra musikbranchen til at komme og være med, og foreløbig har 15 repræsentanter fra blandt andet nogle af landets største bookingbureauer meldt deres ankomst", fortæller talsmanden.

Live Camp finder sted 3. og 4. juni og afholdes på Danmarks Smukkeste Festivals nye plads, Kærlig Heden, hvor publikum også har mulighed for at overnatte i telt omkring festivalens scene.

ANNONCE