Nyhed

Take That i X Factor-finalen

Finaleshowet i Parken 25. marts får en dosis ekstra stjernestøv fra det gendannede boyband

I aftenens X Factor-program blev det offentliggjort, at Take That vil gæste X Factor-finalen, som bliver afholdt i Parken 25. marts.

Take That vil både optræde som sig selv og sammen med de tre X Factor-finalister, som bliver tre af de tilbageværende fem kombattanter i talentshowet: Annelouise, Babou, Rikke & Trine, Patricia og Sara.

Manchester-gruppen Take That alias sanger og sangskriver Gary Barlow og sangerne Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen og Robbie Williams blev dannet i 1990, albumdebuterede i 1992 med "Take That & Party" og blev hurtigt en af 90'ernes mest populære boybands med hits som "Everything Changes", "Pray", "Relight My Fire", "Babe" og "Back For Good".

Imidlertid forlod Robbie Williams efter en del offentlige eskapader gruppen i 1995, og i 1996 gik de øvrige fire hver til sit. De fleste forsøgte solokarrierer, og størst succes fik Robbie Williams, der blev et af verdens største popnavne omkring årtusindskiftet med hits som "Angels", "Millennium", "Let Me Entertain You", "Rock DJ", "Feel" og mange flere, mens de øvrige fire havde knap så meget vind i sejlene – heller ikke Gary Barlow, der ellers var Take Thats primære sanger og sangskriver.

I 2005 blev Take That så gendannet, dog uden Robbie Williams, og udgav i 2006 albummet "Beautiful World". Udgivelsen blev et stort comeback for dem, som de i 2008 fulgte op med albummet "The Circus", og sidste år blev de så genforenet med Robbie Williams, hvis succes som soloartist i mellemtiden havde dalet en kende. Sammen udsendte de albummet "Progress", et album, der igen er blevet en stor succes.

Take That drager i 2011 på en stor, næsten udsolgt Europaturné, der bringer dem til Parken 15. og 16. juli – koncerten den 16. juli blev udsolgt på få timer, mens der stadig er billetter til koncerten den 15. juli. Og den 25. marts får Take That og deres danske fans så mulighed for at hilse på hinanden samme sted.

 

Take That er:
Gary Barlow (f. 1971)
Robbie Williams (f. 1974)
Mark Owen (f. 1972)
Howard Donald (f. 1968)
Jason Orange (f. 1970)

Albumdiskografi:
Take That & Party (1992)
Everything Changes (1993)
Nobody Else (1995)
Beautiful World (2006)
The Circus (2008)
Progress (2010)

Køb billetter til X Factor-finalen via GAFFA Live.

ANNONCE