Nyhed

The Burning klar til Danmarksturné

Vi har fanget forsanger Johnny Haven for at få en statusrapport, inden det går løs 1. april

Den danske metalgruppe The Burning fik fornemme anmeldelser for deres tredje album, "Hail The Horde", fra oktober 2010, produceret af metalveteranerne Jacob Bredahl og Tue Madsen, og nu er de klar til at tage på Danmarksturné med start på VoxHall i Århus fredag den 1. april.

Vi har fanget forsangeren Johnny Haven i denne forbindelse og har stillet ham et par spørgsmål:

Hvordan er det gået i øveren?

– Det går super, vi er ved at øve op med vores nye bassist Tobias Nefer, og er ved at finde ud af, hvilke sange vi skal have med, som virker fedest live. Man vil jo altid helst spille det nye shit, men på den anden side ved vi jo også godt, at der er mange gamle sange, som folk forventer bliver spillet.

Hvad kan vi forvente os af koncerterne på jeres Danmarksturné?


– Man kan forvente sig at blive forundret over, hvordan vi er kommet så langt med så lidt talent. Så det minder faktisk meget om vores andre turnéer. Vi krydser fingre for, at der er billige øl og gode opvarmningsbands.

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?


– Går hen og stiller os lige foran opgangen til scenen. Aj, det er gas! Folk plejer at vandre rundt og hoppe lidt, og hvad man ellers gør for at komme i gear. Toby (Tobias Høst, trommer, red.) står som regel og slår på væggen med sine stikker, Alex (Kjeldsen, guitar, red.) strækker ud, og jeg plejer gerne lige at drikke lidt.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?


– Hmm, det er ikke så fancy, lidt sprut, lidt øl, håndklæder, et bad, noget mad og lidt forskelligt slik. Spillestederne i Danmark plejer at tage sig fint af gøglere, så der plejer ikke at mangle andet end nogle flere øl.

Hvad hører I i turbussen?

– 80'er-glam, eller hvis der er nogle, der har fået et trip med et eller andet nyt band. For tiden er det norske Kvelertak, den plade har været på et stykke tid i vores bus.

 

The Burning kan opleves følgende steder:

01.04 – Århus, VoxHall (Royal Metal Fest 2011)
02.04 – Albertslund, Forbrændingen (med Songs For The Sinister)
15.04 – Randers, Tante Olga
16.04 – Kolding, Godset (Wacken Metal Battle Finale)
29.04 – Vejle, Bygningen (med Magtesløs)
30.04 – Odense, Posten (med Illdisposed og Vira)
06.05 – København, Beta
07.05 – Herning, Fermaten (med Terra Falls)

Billetsalg via de respektive spillesteders hjemmesider.

ANNONCE