Nyhed

The Kissaway Trail-sanger giver solokoncerter med gæster

Thomas Fagerlund kan opleves sammen med Martin Rude og Jesper Holm i Odense og København denne uge

Den ene af The Kissaway Trails to forsangere, Thomas Fagerlund (billedet), giver i denne uge to solokoncerter sammen med de to sangere og sangskrivere Martin Rude og Jesper Holm, der ligesom Fagerlund stammer fra Odense. Konceptet er, at de spiller 30 minutter hver. Bare dem og deres respektive guitar.

Martin Rude er endnu et forholdsvis ubeskrevet blad på den danske musikscene og spiller en inderlig blanding af blues og folk. Han arbejder for tiden på sit debutalbum sammen med Jonas Munk (Manual, Causa Sui) under navnet Sun River. Desuden er han ved at indspille et soloalbum.

Jesper Holm er til daglig sanger og sangskriver i Odense-gruppen The Spy In The Mes, som har holdt en længere pause, men nu er begyndt at spille sammen igen. Både i The Spy In The Mes og solo sætter Holm en ære i at afsøge så mange genrer som muligt inden for rytmisk musik.

Thomas Fagerlund er som nævnt forsanger og sangskriver i The Kissaway Trail, hvor han deler leadvokalen med Søren Cornelissusen. The Kissaway Trail albumdebuterede i 2007 med et selvbetitlet album, der sidste år blev fulgt op af "Sleep Mountain". Begge album er blevet udsendt i store dele af verden, hvor de har fået fine anmeldelser, og gruppen har ligeledes turneret i en lang række lande.

De tre sangere og sangskrivere kan opleves i Odense den 3. marts på Teater Momentum og den 4. marts på Musiksmag i København – og der er gratis adgang.

Hør Martin Rude på Soundcloud

Hør The Spy In The Mes på MySpace

Hør The Kissaway Trail på MySpaceANNONCE