Nyhed

Vega og Strøm præsenterer elektronisk livemusik

Under titlen ”Vega Electric Sessions” præsenterer Vega og Strøm Festival elektronisk livemusik i Vega til april

Den københavnske festival Strøm og spillestedet Vega samarbejder lige nu om at fremme elektronisk musik i Danmark ved at præsentere danske elektroniske navne som Bjørn Svin (billedet), Kenton Slash Demon ogCHLLNGR. Samarbejdet resulterer i to koncerter på Vega til april.

Ud over at fremhæve den danske elektroniske scene er koncerterne også ment som en hyldest til elektronisk musik og dens mange forgreninger. Koncerterne skal ligeledes styrke kendskabet til Strøm og de navne festivalen præsenterer årligt.

Man vil både kunne høre etablerede navne og nye talenter til "Vega Electric Sessions". Første gang med System, Bjørn Svin (billedet) og Dub Tractor.


"Der er ingen tvivl om, at både Dub Tractor, System og Bjørn Svin vist efterhånden godt kan kategoriseres som nogle af dansk elektronisk musiks grand old men. Alle har de været på scenen i mange år, og har på hver sin unikke måde været med til både at revolutionere, evolutionere og udvikle elektronisk musik i Danmark. Kombinationen af de tre acts er helt unik og et klart og tydeligt kvalitetsstempel", siger Pernille Mogensen, der er bookingansvarlig for Strøm Festivalen.

Ved den anden koncert vil publikum kunne høre Kenton Slash Demon, Taragana Pyjarama og CHLLNGR, der repræsenterer de endnu ikke så veletablerede navne.

Pernille Mogensen fortsætter: "Danmarks udbud af utroligt talentfulde, unge og upcoming elektroniske musikere i øjeblikket er meget stort. Scenen er utrolig interessant og levende - og det har den været i lang tid. Der er flere og flere artister der markerer sig flot og stærkt, både herhjemme og internationalt - og nu også på Vega. Chllngr, Taragana Pyjarama og Kenton Slash Demon er blot tre ud af mange - men tre af de allerbedste, og musikalsk spænder de bredt, men stadig over den samme kam."


Vega Electric Sessions Vol. I finder sted den 15. april kl. 21.00 – køb billetter via GAFFA Live.

Vega Electric Sessions Vol.  II finder sted den 29. april kl. 21.00 – køb billetter via GAFFA Live.

Det er også muligt at spare penge og købe en samlet billet til begge koncerter via GAFFA Live.


Efter de to koncerter vil der være efterfest med musik af dj's med relation til de optrædende. 

Læs mere om Strøm Festival her.

ANNONCE