Nyhed

Yacht udgiver nyt album

Den amerikanske duo udgiver sit femte album, der er på gaden til sommer

Yacht har været i studiet med sammen med deres hyppige samarbejdspartner og livemusiker Bobby Birdman. Resultatet af dette er albummet "Shangri-La", som er på gaden i juni. Pladen er indspillet i det texanske studie Marfa Recording, Jacpot! Studioes og i forskellige kvarterer i Los Angeles, og allerede nu kan man downloade singlen "Dystopia (The Earth Is On Fire)" via Yachts hjemmeside. 

Duoen består i dag af indietronica-musikeren Jona Bechtolt og sangerinden Claire L. Evans, og det første album, de to udgav sammen, var pladen "See Mystery Lights" fra 2009, som af GAFFAs anmelder Erik Barkman fik fire stjerner og ordene: 

"Bechtolts detaljespækkede produktioner sætter scenen for en række pilskæve og poppede indietronica-sange, hvor tunge temaer som det hinsides og computerhygiejne tages under behandling med skramlet percussion, diskorytmer, sexede synths og hver-fugl-synger-med-sit-næb-kor. Evans' affekterede art babe-vokal leder tankerne hen på Chicks On Speed, men det er Bechtolts altid uforudsigelige indfald, der stjæler billedet på 'See Mystery Lights': Man ved aldrig rigtig, hvor han vil hen med sine nørdede dansegulvs-hymner, og det er ualmindeligt forfriskende."

Hvad "Shangri-La" byder på, vil vise sig, når albummet udkommer den 20. juni på DFA Records, selskabet, der i 2001 blev stiftet af blandt andre den senere så kendte LCD Soundsystem-bagmand James Murphy.

Download "Dystopia" her, og læs mere om det nye album på Yachts hjemmeside.

ANNONCE