Nyhed

Coldplay begejstrede i Oslo

Den udskudte intimkoncert var en femstjernet oplevelse ifølge GAFFAs anmelder

Onsdag eftermiddag spillede Coldplay en intimkoncert på Sentrum Scene i Oslo for 1700 gæster, der enten havde vundet billetterne i forskellige konkurrencer eller var inviterede branchefolk. Det var gruppens eneste koncert i Norden i denne omgang og i øvrigt en erstatning for den planlagte koncert 4. november på Nationaltheateret, der blev aflyst i sidste øjeblik grundet sygdom.

GAFFA Norge anmelder Morgen Skogum var til stede, og han er begejstret og uddeler fem stjerner til koncerten og skriver blandt andet:

"Mere end ti år efter udgivelsen af deres debutalbum "Parachutes" fremstår bandet med en enorm selvtillid. Tidligt i koncerten fyrede de kæmpehittene "Yellow" og "In My Place" af, hvilket blev gengældt af et taknemmeligt publikum.

"Frontmand Chris Martin, der tidligere har udtalt, at a-ha var inspiration til at starte bandet, aflirede norske vendinger og spillede op til publikum. Om han sprang rundt på scenen eller satte sig ved klaveret og trampede med fødderne, var han selvsikkert til stede og tog styringen i det relativt lille lokale."

Morten Skogum fortsætter og konkluderer:

"For de heldige fans og branchefolk var det en smålegendarisk koncert onsdag eftermiddag. Bandet formåede ikke at bryde grænserne for sin egen formåen, men leverede en solid sætliste, hvor gamle hits gjorde størst indtryk."

"Den robuste og suggestive "Violet Hill", efterfulgt af en up-tempo-udgave af "God Put A Smile On Your Face" var massive indslag, som viste bandets mere rockede side. Efter voldsomt bifald kom gruppen ind på scenen igen og leverede de klassiske Coldplay-ballader, "Clocks" og "Fix You", før de afsluttede med singlen "Every Teardrop Is A Waterfall", som fik stort set alle på Sentrum Scene til at hoppe rundt i danserus."

Læs hele anmeldelsen og det tilhørende billedgalleri i GAFFAs anmeldelsessektion, eller, hvis du hellere vil have den på norsk, på GAFFA Norge, gaffa.com.

ANNONCE