Nyhed

Coldplay kan ikke slå Seebach af førstepladsen

Rasmus Seebach sidder solidt på tronen af den danske albumhitliste foran Coldplay, Tom Waits og Sebastian

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort. I sidste uge gik Rasmus Seebachs med spænding ventede andet album "Mer' End Kærlighed" ikke helt overraskende direkte ind på albumhitlistens førsteplads. Dér ligger den også i denne uge, og Coldplays også imødesete "Mylo Xyloto" kan således ikke vippe Seebach af førstepladsen, selvom deres forrige album solgte ni millioner på verdensplan. Coldplay må nøjes med en andenplads. Seebachs to år gamle debut, der i sidste uge lå på en tredjeplads, ligger i denne uge nummer 7.

I top 5 finder vi yderligere to længe ventede nyheder fra nogle af de ældre, tunge, anmelderroste drenge i henholdsvis amerikansk og dansk musik. Tom Waits går ind på en 3. plads med sit første album med nye sange i syv år, "Bad As Me", mens Sebastian går ind som nummer 4 med "Øjeblikkets Mester", hans første album uden for musicalsammenhæng i hele 21 år.

Herefter skal vi ned til plads nummer 16 for at finde en nyhed i form af På Slaget 12 og deres 25-års jubilæumsopsamling "Hjem Til Århus – Og Alle De Andre". Michael Bublé går ind på en 22. plads med sin juleplade "Christmas", Justice debuterer som nummer 27 med "Audio, Video, Disco", Kira Skov er ny på en 33. plads med sin Billie Holiday-coverplade "Memories Of Days Gone By", og endelig er UFO ny med plads nummer 34 med sit første soloalbum, "Humaidan".

På hitlisten finder vi i denne uge en enkelt re-entry, nemlig på 28.pladsen, hvor Justin Bieber vender tilbage med "My Worlds – The Collection".

Track-hitlisten toppes i denne uge igen af Rihanna og hendes "We Found Love", mens streaming-hitlistens etter atter er Rasmus Seebach og hans "I Mine Øjne".

Se alle de officielle danske hitlister her.

ANNONCE