Nyhed

D'Angelo kommer til Danmark

Soulsangeren er tilbage og giver koncert den 27. januar på Store Vega

Soulsangeren D'Angelo med det borgerlige navn Michael Eugene Archer har hverken udgivet et album, spillet koncerter eller givet et interview siden 2000, men nu er D'Angelo snart på banen med et nyt album, og i den forbindelse giver han koncert i Store Vega i København fredag den 27. januar.

D'Angelo har i de sidste ti år slås med et stof- og alkohol-problem, men er blevet clean og er klar til at møde sine fans igen med sit kommende tredje album "James River".

D'Angelos musikalske karriere tog fart i 1991, da han signede en publising deal med EMI. Siden udsendte han debutalbummet "Brown Sugar", der solgte over 300.000 eksemplarer i USA de første to måneder, det var på gaden og lå på Billboards top-200-liste i 65 uger. I 2000 fulgte han op på succesen med albummet"Voodoo", der solgte 320.000 eksemplarer i USA i den første uge, det var på gaden og i kraft af det strøg direkte til top på Billboards top-200.

I 2009 afslørede D'Angelos manager Lindsay Guion et nyt album, som skulle have titlen "James River" og som skulle gæstes af navne som Cee-Lo Green, Raphael Saadiq, Mark Ronson og Roy Hargrove. Albummet er blevet udskudt flere gange, men man må gå ud fra, at det nu nærmer sig udgivelse, når D'Angelo tager på turné.

Billetsalget til koncerten starter i morgen den 11.11.1. klokken 11.

ANNONCE