Nyhed

In Flames gæster Danmark

Til april sætter den svenske heavy-gruppe In Flames ild til København, når de giver koncert på Store Vega

Svenske In Flames, der spiller musik i den hårde ende af rock-skalaen, drager i april og maj på en skandinavisk turné, der bringer bandet forbi Store Vega i København den 12. april.

I forbindelse med turnéen skriver In Flames i en besked til sine fans:

"Hej alle monsterdyrkere! Nu skal vi ud at spille i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Det hører ikke til almindelighederne, at vi tager på klubtur på vores egne breddegrader, men nu er det blevet tid til det igen. Vi ser fandens meget frem til at stå på en svedig scene tæt på dig, så kom og fest med os! Hvem ved hvornår vi kommer næste gang!"

In Flames udgav sit seneste album, "Sound Of A Playground Fading" i juni. GAFFAs anmelder Keld Rud kvitterede med fem stjerner, idet han gav albummet følgende ord med på vejen:

"Med Sounds Of A Playground Fading er der foreløbig sat et punktum for bandets forsøg på at omfavne dets musikalske fortid. Det bliver klart allerede fra åbningsnummeret, der er et af svenskernes mest direkte, melodiske og kommercielle til dato. Forsanger Anders Friden udelukkende synger fra start til slut, og bandet bevæger sig i midtempoterritorium, hvor der er masser af plads til, at sangens massive hooks kan få mulighed for at gøre deres berusende virkning."

Læs hele anmeldelsen og de mange kommentarer, den udløste her.

Billetsalget til den danske In Flames-koncert starter fredag den 25. november, og billetter kan erhverves her.

ANNONCE