Nyhed

Lambchop også til VoxHall

Den amerikanske alternative country-gruppe giver koncert i Aarhus til marts

I går fortalte vi, at den amerikanske alternative country-med mere-gruppe Lambchop giver koncert i Koncerthuset i København 18. marts 2012. Nu oplyser VoxHall i Aarhus, at gruppen også kigger forbi her dagen efter, altså den 19. marts. Samme sted, som de også besøgte i november til en velbesøgt koncert, hvor de fremførte hele deres 2002-album "Is A Woman" i sin helhed. Denne gang har de også nye sange på repertoiret, idet de udgiver et nyt album i begyndelsen af 2012 – gruppens tiende album fra og med debuten "I Hope You're Sitting Down/ Jack's Tulips'" fra 1994.

Gruppen består af en skiftende samling af musikere under ledelse af det eneste faste medlem, forsanger og sangskriver Kurt Wagner. Gennem deres karriere har gruppen bevæget sig rundt i mange forskellige musikalske udtryk, nogle gange nedtonet og afdæmpet, andre gange mere udadvendt og med inspiration fra blandt andet soul og easy listening, men med deres eget personlige livtag med countrymusikken som ledetråd.

Gruppen udgiver som nævnt i begyndelsen af 2012 deres 10. studie-album, der bliver første udspil fra gruppen siden eftåret 2008. En forholdsvis lang pause i Lambchop-sammenhæng. At der er gået tre et halvt år, skyldes ifølge Wagner en nær kollega og vens død. Dødsfaldet påvirkede Wagner i en sådan grad, at han følte sig ude af stand til at udfolde sig musikalsk og i stedet vendte tilbage til malerier som udtryksform, men efter en periode blev det umuligt at skille de to kunstformer ad. I en pressemeddelelse udtaler han:

"Pludselig opstod forbindelsen til musik igen, og de malerier, som jeg lavede, begyndte at have forbindelse til den musik, som jeg langsomt var begyndt at skrive igen. Mark Nevers (producer, red.) foreslog at jeg lavede endnu et Lambchop-album… …og til sidst gik vi videre med det, da jeg følte, at Lambchop stadig havde mindst én god plade i sig."

Lambchop
VoxHall, Aarhus
19. marts
 
Billetsalget er i gang via GAFFA Live.
 
 

ANNONCE