Nyhed

Lou Reed: Metallica-fans vil skyde mig

Den amerikanske sanger har fået dødstrusler, efter albummet ”Lulu” er udkommet

Konstellationen Lou Reed og Metallica udgav den 31. oktober konceptalbummet "Lulu", som både fans og musikanmeldere har haft meget høje forventninger til. Men ikke alle folk er glade.

I et interview i USA Today fortæller Lou Reed, at han har fået dødstrusler fra vrede Metallica-fans, som er utilfredse med "Lulu", også selvom de muligvis ikke engang har hørt pladen.

"Metallica-fans truer med at skyde mig, og det er kun fordi, jeg nu er dukket op i selskab med dem. Fansene har muligvis slet ikke hørt pladen endnu, og de truer mig med flere forskellige former for tortur og måder at dø på", udtaler Lou Reed.

Reed afværger dog truslerne roligt og udtaler blandt andet, at han ikke er påvirket af den negative modtagelse, da han husker tilbage på sit album, "Metal Machine Music" fra 1975, der også fik en meget negativ modtagelse.

"Efter det album mistede jeg alle mine fans. Og jeg er egentlig ret ligeglad. Jeg laver det, jeg gør, fordi det er sjovt", understeger han.

En mulig toer

Lou Reed afslører til USA Today, at en mulig efterfølger til "Lulu" allerede er i tankerne. Han udtaler, at "ingen vil have en "Lulu Part 2" nu, men jeg kunne godt tænke mig at lave den".

ANNONCE