Nyhed

Maria Mena gæster Bremen Teater

Torsdag den 15. marts gæster den norske sangfugl Bremen Teater i København

Maria Mena var kun en 16-årig pige, da hun debuterede med albummet "Another Phase" i 2002. Da hun i september i år udgav sit seneste album "Viktoria" var hun nu nået op på fem studiealbum i sin snart 10-årige karriere.

Nu gæster Maria Mena Danmark, hvor hun giver koncert i Bremen Teater torsdag den 15. marts.

Fra teenager til voksen

Karrieren begyndte, da hun som 13-årig flyttede sammen med sin far, der er trommeslager. Før det havde Maria boet fire år alene med sin mor, som blev skilt fra faren, da Maria var 9 år. Hun skrev allerede da sange og bad sin far om at få lov til at indspille dem, hvilket han brugte sine forbindelser i musikbranchen til at opfylde.

Den nu 25-årige sangerinde og sangskriver har siden debuten bevæget sig i et mere melankolsk univers, hvor hendes tekster har taget udgangspunkt i hendes egne oplevelser med blandt andet depression og spiseforstyrrelser.

"Viktoria" er dog et mere glad album, og titlen, der er hendes eget mellemnavn, angiver også, at dette album giver nye sider af den norske kvinde:

"Da jeg var 10 år gammel, kom min mor hjem og fortalte mig, at jeg havde fået et nyt mellemnavn; Viktoria – efter min oldemor. Der var dog ingen, der kaldte mig Maria Viktoria Mena, og navnet forsvandt bare. Efter den forrige plade følte jeg, at jeg var blevet et roligere menneske, og jeg tænkte: "Måske er dette Viktoria – en forstående og tilgivende Maria". Navnet har aldrig føltes naturligt før nu, men nu handler det om et skel for mig, et nyt menneske og en slags sejr." 

Billetsalget til koncerten i Bremen Teater begynder mandag 28. november klokken 11.00 gennem BILLETnet.dk, på telefon 70 15 65 65 samt på posthuse.

ANNONCE