Nyhed

Oh No Ono går i opløsning

Den 2. december er sidste mulighed for at opleve Oh No Ono live, og bandet går herefter i opløsning, bekræfter trommeslager Kristoffer Rom over for GAFFA

Fredag den 2. december spiller Oh No Ono sin sidste koncert som Oh No Ono. Det slår gruppen fast her til morgen på ohnoono.com.

Gruppen vil altså give afskedskoncert ved den tidligere omtalte Oh No, Moono!-koncert, hvor overskuddet går til genopbygning af Moono!-studiet, der i slutningen af oktober blev udsat for indbrud og raseret.

GAFFA har talt med Oh No Onos trommeslager Kristoffer Rom, der bekræfter over for GAFFA, at der reelt er tale om, at gruppen går i opløsning.


"Oh No Ono går i opløsning og har som udgangspunkt ikke planer om at udgive flere album", siger Kristoffer Rom til GAFFA og tilføjer:

"Vi har det fint med hinanden. Sidste år var vi virkelig meget ude og spille i udlandet. Og det er gået op for os, at for at leve af det her, så skal vi spille sindsssygt mange jobs, hvilket kræver virkelig store menneskelige fravalg og ressourcer, som vi ikke har lyst til at give afkald på. I takt med, at vi hver især har fået forskellige projekter, og nydt at arbejde på andre måder med andre mennesker, nåede vi sammen frem til, at Oh No Ono ikke er det rigtige for os."

Godt gammeldags tourtrætte


"Vi er bedst når vi sidder og nørkler i et studie. Man kan vel sige, at vi er godt gammmeldags tourtrætte," konkluderer Kristoffer Rom afklaret over for GAFFA og slutter af med af takke Oh No Onos fans:

"Vi glæder os virkelig meget til et sidste møde med vores publikum til Oh No Moono!-koncerten, og vi er dybt taknemmelige for den store opbakning vi har fået igennem årene. Vi har fået lov til at leve vores drengedrømme ud sammen, og vi har fået erfaringer, som vi ikke kan forestille os et liv uden."

Oh No Ono meddelte først i november via Facebook, at deres optræden ved Det Elektriske Barometers 25 års fødselsdag den 13. november ville blive en af deres sidste koncerter, og at de efter en senere optræden i København ville gå i opløsning eller tage en pause på ubestemt tid, og nu er det altså endelig blevet bekræftet over for GAFFA, at medlemmerne går hver til sit.


Ved Oh No, Moono!-koncerten, der som sagt løber af stablen den 2. december, kan foruden Oh No Ono opleves en række andre prominente navne, der alle hjælper med at stable Moono-studiet på benene. Tjek navnene ud i videoen nedenfor.

Billetter til Oh No, Moono! formidles via GAFFA Live.

Se hele programmet i denne video, som er blevet postet i dag. Som det fremgår af videoen dækkede forsikringen kun en femtedel af det stjålne indbo i Moono-studiet, og overskuddet fra Oh No Moono!-koncerten går udelukkende til at genoprette studiet.


ANNONCE