Nyhed

Rihanna sampler Metallica

De Metallica-fans, der vil skyde Lou Reed, kan roligt opdatere deres "black"-liste. Rihanna sampler nemlig fra Metallicas hellige gral på "Talk That Talk"

Rihannas kommende album "Talk That Talk" er lige på trapperne, og nye detaljer om pladen dukker konstant op på internettet.

Albummet udkommer den 21. november, og det nyeste er ifølge Pitchfork, at Rihanna har samplet flere artister og orkestre på "Talk That Talk", heriblandt Metallica, Notorious B.I.G. og The XX.

Den Barbados-fødte sangerinde har for Metallicas vedkommende angiveligt kastet sig over nummeret "Wherever I May Roam" fra gruppens bedst sælgende album "Metallica" fra 1991, der også er kendt som "The Black Album".

Albummet er med sine over 22 millioner solgte eksemplarer og numre som "Enter Sandman", "Nothing Else Matters", "Sad But True" og "Wherever I May Roam" en milepæl i metalmusikhistorien og en hellig gral blandt Metallica-fans.

I lyset af historien om, at nogle Metallicafans vil skyde Lou Reed efter hans samarbejde med bandet, kan popstjernen Rihanna sandsynligvis se frem til at blive blacklistet af visse grene af Metallicas fanskare, hvis hun da ikke allerede skulle være det i forvejen. En sampling er imidlertid ikke lovlig uden samtykke fra ophavsmændene, så Lars Ulrich og co. har altså med alt sandsynlighed sagt god for det. 

Rihanna og hendes producer skulle angiveligt have brugt nogle af de tunge guitarriffs fra nummeret "Wherever I May Roam" i nummeret "Red Lipstick", der vil være at finde på deluxeudgaven af "Talk That Talk".

Forunden Metallica er det også kommet frem, at Rihanna sampler fra Notorious B.I.G.s "I Got A Story To Tell" i titelnummeret "Talk That Talk", der også skulle indeholde en gæsteoptræden af Jay-Z. Desuden har skulle Rihanna på nummeret "Drunk On Love" have samplet gruppen The XXs nummer "Intro".

Musikvideoen til Rihannas første single "We Found Love", der er skrevet og produceret af Calvin Harris, har på 3 uger fået over 33 millioner hits på YouTube. Se den her:

ANNONCE