Nyhed

Ryan Adams i topform inden dansk koncert

Ryan Adams mindes ikke, at han nogensinde har været ude af form, og ifølge GAFFAs svenske anmelder kan det danske publikum godt glæde sig

Ryan Adams giver på søndag koncert i Musikhuset Aarhus, hvor der stadig er få billetter tilbage.

I onsdags gæstede Ryan Adams Uppsala Konsert & Kongress i Uppsala i Sverige. Her var GAFFAs svenske anmelder Özgür Kurtoglu på pletten. Han gav koncerten fem stjerner og rosende ord med på vejen. Det danske publikum kan med andre ord godt begynde at glæde sig. Özgür Kurtoglu skrev blandt andet om koncerten:

Han virkede glad i alt almindelighed over, hvordan livet er i dag. Han hævede stemmen for at gøre det klart, at han ikke var alt for ulykkelig, men han kunne godt lide, hvordan tingene føles i 2011. Og han er ikke meget langsom til at fremhæve sin enorme glæde ved at komme til at spille sine sange på den mest nøgne måde, hvor publikums ånde høres næsten lige så meget som, når hans fingre skraber mod guitarstrenge, eller når han trådte på klaver-pedalerne."

Ryan Adams fik også snakket en del under koncerten, og i forhold til det noterer Özgür Kurtoglu sig følgende:

"Det kan være fjollet og latterligt, når han beslutter sig for at tale om det absolut første, der falder ham ind, men det bliver aldrig kedeligt. Det vil aldrig være falsk. Det er altid rart og varmt, og frem for alt gør Ryan Adams vældig, vældig god, at hans gode humør skinner igennem uhindret. Disse dage er Ryan Adams bedste, og han ikke lod et øjeblik gå til spilde eller blive spildt på ikke-væsentlige ting, eller på ting, der ikke gør ham lykkelig."

Özgür Kurtoglu var altså meget tilfreds med Ryan Adams, og som stjernen selv siger i et interview til gaffa.se, så mindes han aldrig, at han har været ude af form, så hvis stabiliteten forsætter bare lidt endnu, er der lagt i kakkelovnen til mindeværdig koncertoplevelse på søndag.

Ryan Adams spiller i denne omgang kun i Aarhus.

Billetter til søndagens koncert formidles via GAFFA Live.

Se musikvideoen til nummeret "Luck Now" fra Ryan Adams seneste album "Ashes & Fire":

ANNONCE