Nyhed

Se Copenhagen Sessions på GAFFA TV

På mandag har GAFFA premiere på Copenhagen Sessions, der hver uge giver dig en liveoptagelse med et upcoming band fra et sted i København

Videoskaberne They Shoot Music Don't They har startet en nye serie af unikke akustiske livesessioner med upcoming bands. Den hedder The Copenhagen Sessions og har premiere på mandag på GAFFA TV.

The Copenhagen Sessions optager hver uge en livesession et sted i København med et internationalt eller dansk upcomming navn. Man kan derfor fra på mandag og hver mandag fremover se en Copenhagen Session på GAFFA TV.

På mandag kan du opleve det unge californiske indieband Craft Spells (billedet), der i oktober gæstede Ideal Bar i København med deres debutalbum "Idle Labor", hvor danske Lydmor stod for opvarmningen. Craft Spells debut er blevet godt modtaget og har blandt andet fået 7.7/10 af amerikanske Pitchfork.


På mandag kan man se, hvordan bandet bliver smidt ud fra et møntvaskeri, hvorefter de ender i et storcenter, hvor de spiller fuldt akustiske udgaver af to af deres numre.

They Shoot Music Don't They, der står bag Copenhagen Sessions, har indtil videre lavet videoer med op imod 200 bands heriblandt Editors, Efterklang og Peter Bjorn and John og har optaget video i byer som Wien, Berlin og Glasgow.

Vi ser derfor frem til at kunne vise Copenhagen Sessions på GAFFA TV.


Ugen efter Craft Spells står The War On Drugs for skud.

Indtil videre kan man tjekke Craft Spells ud her:


ANNONCE