Nyhed

Simon Kvamm lægger syvkabale på Radio24syv

I det nye radioprogram "Simons Syvkabale" diskuterer Simon Kvamm hver fredag syv emner med kollegaer fra musik-, film- og satiremiljøet

I aften kl. 18:00 er der premiere på Simon Kvamm og radio24syvs nye samarbejde om det uformelle fredagsprogram "Simons Syvkabale".

"Simons Syvkabale" kan høres i aften og hver fredag fremover fra 18-20 på Radio24syv og består i alt sin enkelhed af Simon Kvamm i samtale med en række kollegaer om syv emner over en bajer.

Der er ikke noget, der skal nås, men blot syv kort med syv emner, Simon Kvamm og hans kollegaer diskuterer. Som det fremgår af en pressemedelelse kan emnerne være alt lige fra tunge sager som "mine forældre dør jo en dag" til lettere talking points som "bedste Oasis-sang".

Gæsterne er folk fra kulturlivet, som Simon Kvamm enten kender eller er inspireret af, eksempelvis musikerne Søren Huss og Liam O'Connor, komiker Frank Hvam og filminstruktør Michael Noer.

"Jeg har egentlig altid drømt om et radioprogram som det her. Dels at lave det, for jeg tror det bliver slemt hyggeligt. Men sgu lige så meget at lytte til det, for jeg tror, der kan komme noget særligt ud af en sammenkomst af gode kolleger, når vi for en gangs skyld ikke skal skynde os at nå en konklusion, og præmissen er, at man godt kan snakke alvorligt om sjove ting og sjovt om alvorlige ting," siger Simon Kvamm om sit nye program.

Lyt til første udgave af "Simons Syvkabale" klokken 18:00 på Radio24syv.

ANNONCE