Nyhed

Simon Kvamm taler om ledelse i musik- og erhvervslivet

Under overskriften ”Over Broen” inviterer Rytmisk Musikkonservatorium til en række møder om ledelse med blandt andre Nephews forsanger

Mød en række indlægsholdere fra musik- og erhvervslivet og få deres personlige bud på, hvordan man bør takle de store ledelsesmæssige udfordringer, som i disse år præger både musik- og erhvervslivet.

Rytmisk Musikkonservatorium i København tager onsdag den 30. november hul på det første af tre møder om ledelse.

Møderne har formålet at bygge bro mellem musikbranchen og andre erhverv, forskning med videre, derfor navnet "Over Broen". Hvert møde byder på relevante indlæg fra kompetente oplægsholdere, samt et interview med en aktuel gæst, som har udfordringerne inde på livet.

1. møde ud af tre

Til det første møde den 30. november vil de to indlægsholdere bestå af Mark Holst-Mikkelsen, grundlægger af konsulentvirksomheden Strategos og en af landets førende eksperter i strategi, og Simon Kvamm (billede), sanger, sangskriver, musiker m.m.

Derudover bliver Anders Lassen, administrerende direktør i KODA siden 1. november 2010, interviewet af "Over Broens" gennemgående mødeleder og moderator, Jesper Bay, der er konsulent i musikbranchen og blandt andet underviser på Rytmisk Musikkonservatoriums music management-uddannelse. 

Det første møde afholdes onsdag den 30. november. De to næste henholdsvis den 29. februar og 25. april. Alle møder har in-check med morgenbuffet/networking fra kl. 8:30. Selve mødet indledes kl. 9:00 og slutter kl. 11:00. Der er gratis adgang, men til gengæld et no show-fee på 500 kroner. Læs mere og meld dig til her.

ANNONCE