Nyhed

Skive Festival udbyder rabatbilletter

Den 30. november og fire dage frem kan man købe 4-dagsbilletter til Skive Festival 2012 til halv pris

På onsdag den 30. november er der nøjagtigt et halvt år, til Skive Festival 2012 løber af stablen. Og fra samme dag og fire dage frem vil det være muligt at købe 4-dagsbilletter til Skive Festival 2012 til halv pris i forhold til prisen ved indgangen.

Til næste år er det 20 år siden, at Skive Festival startede med at afholde den årlige musikfestival. Festivalen blev for første gang afholdt i 1993 som et endagsarrangement, og i dag er den udvidet til fire dage. I starten gik festivalen under navnet Skive Beach Party, men det blev ændret i 2009, da ledelsen ville markedsføre arrangementet som en festival og ikke strandfest.

Igennem tiden har store musiknavne spillet til festivalen, blandt andre INXS, The Killers, Queen Of The Stone Age, Pet Shop Boys, Status Quo, Green Day, Linkin Park, Tiësto (billedet) og mange flere.

Billetprisen offentliggøres onsdag den 30. november klokken 11.00 på www.skivefestival.dk, og allerede en time efter, klokken 12.00, vil billetsalget starte på selv samme hjemmeside.

Endnu er ingen af næste års optrædende offentliggjort.

ANNONCE