Nyhed

Sleep Party People gæster Zoologisk Museum

Den roste indiepop-gruppe gæster Zoologisk Museum som en del af festivalen Frost 2012

Brian Batz og hans alternative pop-projekt Sleep Party People kan se tilbage på et godt år. Dette har arrangørerne bag festivalen Frost også lagt mærke til.

Frost, som er en del af Wonderful Copenhagens festivalparaply, WonderCool Copenhagen, er tilbage for andet år i træk og bringer en stribe toneangivende og nyskabende internationale kunstnere til byen, kunstnere som deler plakat med en række profilerede danske bands, der får mulighed for at møde deres publikum i alternative rammer. Og nu er tiden kommet til Sleep Party People.

Efter Sleep Party People i 2010 udsendte det selvbetitlede og anmelderroste album "Sleep Party People" (2010), er det gået stærkt. Sleep Party People har både spillet på Spot Festival og Roskilde Festival og har opvarmet for amerikanske The Antlers i Skandinavien. I juli udkom der en remix-ep, med fire remixes af numre fra debutalbummet, leveret af Trentemøller, Peter Silberman/The Antlers, Mikael Simpson og Troels Abrahamsen.

Nu kan man opleve de knitrende melodieksperimenter og de velkendte kaninmasker på Zoologisk Museum torsdag den 23. februar 2012.

Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live.

Læs mere om Frost på www.frostfestival.dk.

ANNONCE