Nyhed

Sting gæster København

Back To Bass Tour fortsætter i Europa i 2012, og i den forbindelse lægger verdensstjernen vejen forbi Falconer Salen i København

Sting er i gang med sin anmelderroste Back To Bass Tour i Nordamerika, og nu udvider han turnéen med omfattende europæiske tilføjelser.

I den forbindelse lægger den tidligere Police-frontmand vejen forbi Falconer Salen i København mandag den 13. februar 2012.

På Back To Bass Tour fejrer Sting sine 25 år som solo-artist med koncerter bestående af sine største hits i enkle versioner, som titlen på turnéen også antyder. Back To Bass-turnéen følger i kølvandet på Stings udgivelse af opsamlingen "Sting: 25 years", men til koncerterne hører også et udvalg af Polices største hits.

Med på turnéen har Sting Dominic Miller (guitarist), Rufus Miller (guitarist), Vinnie Colaiuta (trommeslager), Peter Tickell (elektrisk violin) og Jo Lawry (kor)

Foruden den danske koncert lægger Sting også vejen forbi Göteborg og Stockholm i Sverige, mens vores norske broderfolk må søge udenlands, hvis de vil opleve Sting i denne omgang.

Billetsalget til koncerten begynder den 21. november, og billetter kan erhverves her.

 

ANNONCE